23.06.2010

sara varianta negru cu alb

cateva poze cu sara ,e oficial "insarcinata" cu ALF  ,prin august o sa livreze o marfa de
SUPER CALITATE!!!!

15 comentarii:

  1. am inceput sa facem prenotarii din aceasta viitoare serie ... inscrieti-va pe lista!

    RăspundețiȘtergere
  2. ofer 700 euro pe o femela.

    RăspundețiȘtergere
  3. PRETUL ESTE DE 250 EURO NEGOCABIL! puii nu detin pedigree! se vor vinde la 6-7 saptamani cu 2 deparazitari interne si 1 vaccin facut!

    RăspundețiȘtergere
  4. E fara pedigree? Atunci nu dau nici 250... 120 euro pe pui.Si as dori 3. 2 femele si un mascul.

    RăspundețiȘtergere
  5. poti sa iei la 120 de la crescatorul din cluj care vinde femele la 120 euro.mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  6. Aha deci voi samsarii va stiti intre voi care cu cat da... si dumneavoastra dati cu 250 ca sunteti din Bucuresti sau de ce?

    RăspundețiȘtergere
  7. eu nu sunt nici crescator nici samsar! am un mascul husky foarte frumos .si oameni ii solicita serviciile(monta in prealabil)si ii ajut mai apoi sa-i dea/vanda . nu imi iese nicio afacere . adica banii pe care ii iau eu pe dreptl de monta se duc imediat pe vitamine, si alte tratamente pentru catelusa noastra! eu nu stiu pe nimeni . va spus ce am vazut pe internet!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai crescator nu sunteti atata timp cat nu aveti acte de origine, teste de sanatate si macar drept de monta. De aceea sunteti ori inmultitor, ori samsar. Acelasi lucru. Inmultiti rasa, doar atat. Vroiam pentru companie, dar din fericire m-am luminat dupa ce am citit niste articole despre "de unde e bine sa iei un pui sanatos de rasa pura". In niciun caz de la cei ca dumneavoastra care montati non-stop si aveti pui de vanzare in fiecare perioada a anului.
    Multumesc pentru raspunsuri. Sper ca in viitor sa se nasca mai putini pui fara acte.

    RăspundețiȘtergere
  9. PS: Dreptul de monta inseamna niste rezultate in expozitii care atesta apartenenta la tipicitatea rasei.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu e cam mult 250 de euro fara pedigree??? Totusi, sa fim rezonabili, am intrebat pe la canise si puii lor incep de la 250 euro pana la 1000...pet sau de show..dar au pedigree....nu poti sa l vinzi la acelasi pret..Nu vrei sa te mai gandesti un pic?

    RăspundețiȘtergere
  11. Pot sa fac foarte multe lucruri.Parerea mea despre aceste acte este una foarte proasta . si caini mei puteau avea acte si drept de monta fara sa ma duc la niciun concurs. era la un moment dat un domn care vindea acte de origine si dreptul de monta si mi-a facut si mie propunere,categoric nu am acceptat-o dar zic asa ca o curiozitate . am vandut un pui de al lui Alf din primele serii de pui si dupa 3 zile catelul avea deja pedigree scos din nu stiu ce parinti campioni! Majoritatea cumpara aceste acte si nici macar nu seamana a rasa respectiva. Nu zic nu , si ii respect pe cei ce vand caini cu pedigree si care se dedica aproape in totalitate cainilor, participand la concursuri s.a. cat despre pret fiecare si-l stabileste nu este o regula adica cel care vinde pui fara pedigree sa-l vanda sub 250 euro sau cel care vinde cu pedigree sa-l vanda peste 300! Treaba lor ,precum in cazul acesta treaba mea!totusi respect cainele in sine ca animal Nu ca rasa si ii ofer tot ce pot tot ce pot mai BUN ! sper sa intelegeti ! Am observat ca multi au ceva impotriva vanzarii puilor fara pedigree ,dar nu-i nimik eu imi vad de treaba mea!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am o teorie! Cel ce e ste dispus sa ofere o suma mai mare de bani pe un catel e dispus sa-l iubeasca si sa-l trateze ca pe un membru al familiei! am mai vandut catei sub 200 euro si majoritatea i-au vandut dupa 2 saptamani la un pret de peste 250 euro cu acte false ! Dar am gasit si iubitori de animale ,intradevar !

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am vorbit de trisori si de oameni incorecti. Asta e alta mancare de peste, asa e, Romanika e tara tuturor posibilitatilor. Ma mir cum mai suporta Pamantul asta atatia nemernici.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

NU SUNT ADMISE INJURIILE,INSULTELE, AMENINTARILE,RAUTATILE DE ORICE FEL! PURTATI-VA CIVILIZAT!