23.06.2010

Shobolika cel vestit

Shobolica cel vestit, inca mic si necajit,ca nu are o familie sa-i dea numai iubire! are deja 3 luni e complet vaccinat si deparazitat a crescut fumos ,educat si frumos colorat!

14 comentarii:

  1. Care este pretul? te rog

    RăspundețiȘtergere
  2. pretul este de 700 ron negociabil! este complet vaccinat si deparazitat . poate fi scos afara, la plimbare!

    RăspundețiȘtergere
  3. nu !este rasa pura ! mama puiului provine din ungaria si detine pedigree! puiul este doar ceacar si este perfect incadrat in standardul rasei!

    RăspundețiȘtergere
  4. zici ca e corcit cu Chihuahua...

    RăspundețiȘtergere
  5. E frumos foc puiul si imi doresc unul insa in perioada aceasta nu pot. Vor mai exista pui, sa zicem prin septembrie, octombrie, noiembrie?..:D Avand in vedere ca detineti parintii sau unul din ei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da! chiar acum 2 saptamani am facut o monta si voi avea pui disponibili pe la inceputul-mijlocul lui octombrie! in special alb cu negru.

    RăspundețiȘtergere
  7. Super! Atunci ramane sa mai vb atunci. Salvez adresa blogului si mai arunc cate o privire din cand in cand. Ms frumos

    RăspundețiȘtergere
  8. Am uitat sa spun ca stau in bucuresti, pe la tineretului, deci e destul de aproape.

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu stau in zona parcului libertatii /carol

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  12. tine-ti parerile pentru tine, se vede de la o posta cat esti de invidioasa pentru ca nu stiu de ce simt ca esti fata, lasa-ma in pace cu rautatile tale. si te rog frumos sa nu mai intri pe blogul meu!
    PS: vezi ca si Hittler a vrut sa puna "pedigree" oamenilor ,si nu a reusit!MAI SCUTESTE-MA CU PROSTIILE TALE, APROPO MAI STIM SI NOI CUM SE "VAND" PEDIGREE-URI CAINILOR-AM PUI DAT DE LA ALF UNUI OM CU BANI CARE IN 2 ZILE I-A FACUT UN PEDIGREE DIN CEI MAI CEI ,DIN CAMPIONI EUROPENI HUSKY!

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  14. astia IS la tine akasa! te rog frumos lasa-ma in pace ,vezi-ti de curtea ta! bine k esti tu destept! poate k nu toata lumea are bani (peste 400 euro ) sa cumpere caini din canise cu pedigree si alte chesti! cine nu cumpara catel husky de la o canisa dasta MAREEE cumpara de la mine sau de la alt OM care detine husky siberian ! Gata am priceput mesejul,ajunge nu te mai agita atat k nu castigi nimik! Crede-ma kl nu toti sunt pe acel principui!

    RăspundețiȘtergere

NU SUNT ADMISE INJURIILE,INSULTELE, AMENINTARILE,RAUTATILE DE ORICE FEL! PURTATI-VA CIVILIZAT!